A történetem

A teljesség igénye nélkül
Image

Marosvásárhelyiségem

Marosvásárhelyen születtem 1982-ben, a nemzetközi gyermeknapon. Születésnapom minden évben az Állatkerti látogatásokat jelentette. Habár a nyári szünidőt a nyárádmenti nagyszüleimnél töltöttem, táncolni Veress Kálmán tanár úr szigorú vezetésével tanultam. Medencében tanultam úszni, de a mélyvízi élményeim a ”cementlapokhoz” kötnek.A Sapientia Egyetem a főtéri Deus Providebit házat jelentette.Bulizni a Jazz and Blues klubba jártam, sörözni a barátokkal és egyetemi társakkal a ”Sörkertbe”, Tranzitba vagy a G.-be.Nyolc évig a Vásárhelyi Forgatag főszervezője voltam.

Tanulmányaim

A középiskola elvégzése után idegenvezetői tanfolyamot végeztem majd a Sapienta Erdélyi Magyar Tudományegyetem kommunikáció szakán folytattam tanulmányaimat. Első évfolyamként, az államvizsga dolgozatomat a Kolozsvári Babes - Bolyai Tudományegyetem védtem meg. 

Szakmai múltam

Még a Hallgatói Önkormányzattal létrehoztuk egy vállalkozást, azzal a céllal, hogy az egyetemi büfét a diákszervezet működtethesse. Ennek ügyvezetője voltam, aztán Közkapcsolatok szakemberként helyezkedtem el a marosvásárhelyi karon.
Dolgoztam azóta utaskísérőként, idegenvezetőként, rendezvényszervezőként is.

2014-ben társakkal együtt saját vállalkozást alapítottam, kifejezetten marosvásárhelyi vállalatoknak nyújtunk kommunikációs és marketing szolgáltatásokat.

Később egy utazási irodának a vezetésében is szerepet vállaltam, a felfuttatásának azonban a koronavírus-járvány gátat szabott.

Nyolc évig voltam a Vásárhelyi Forgatag főszervezője.

2018-2020 között a Maros Megyei Tanács elnöke mellett kabinetvezetőként dolgoztam.

Amit a szabadidőmben csinálok

Első számítógépemet 17 éves koromban vásároltam. Még aznap szétszereltem majd ismét összeraktam. Rajongója és követője vagyok mindennek, ami a technológiához kapcsoplódik, érdekel minden ami elektromossággal működik. 
Lehetőségeim szerint igyekszem mindent magam megoldani, megjavítani. 

Érdekel a fényképészet és a film- valamint videós tartalomkészítés világ. Tudom ugyanakkor az elmélet és a gyakorlat nem mindig jár együtt. 
Igyekszem minél többet tanulni és ismereteimet nem csak a könyvekben keresem. Ha marad időm és az otthonunkra rászorul (márpedig mindig rászorul), akkor barkácsolok.