Povestea mea !

fără complezență
Image

Târgumureseanul din mine

M-am născut la Târgu Mureș în anul 1982 de ziua internațională a copilului. Deci ziua mea de naștere a însemnat întotdeauna vizită la Grădina Zoologică. Deși mi-am petrecut verile la bunicii mei de pe valea Nirajului dansul regiunii l-am învățat aici sub conducerea severă a domnului Veress Kálmán.Am învățat să înot în piscină, dar experiența de a intra în apă adâncă mă leagă de râul Mureș la ”cementlapok”Facultatea Sapientia a însemnat pentru mine Casa Deus Providebit din centrul orașului. Am chefuit la Clubul Jazz and Blues, am ieșit la o bere cu prieteni și colegi de facultate la ”sörkert”, Tranzit sau G. Timp de opt ani am fost organizatorul principal a Vâltorii Mureșene.

Am studiat

După terminarea liceului am urmat un curs de ghid turistic apoi am studiat științele comunicării la Facultatea Sapientia din Târgu Mureș. Fiind prima promoție licența l-am obținut la Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca

Cu ce m-am ocupat

Încă de pe vremea facultății cu grupul de studenți am înființat o firmă care să opereze un bufet în incinta instituției. Am devenit administratorul acesteia. După aceea m-am angajat în facultate ca specialist în relații publice. Am lucrat ca și ghid turistic, am condus grupuri de excursionisti și am fost organizator de evenimente. În anul 2014 împreună cu parteneri am înființat o firmă ce oferă servicii de comunicare și marketing. Ne axăm în special pe companii din Târgu Mureș. Am condus o agenție de turism însă pandemia ne-a blocat activitatea. Timp de opt ani am fost organizatorul șef a Vâltorii Mureșene. În anul 2018 am îndeplinit funcția de șef de cabinet al președintelui Consiliului Județean Mureș.

Cu ce mă ocup în timpul meu liber

Mi-am cumpărat primul computer încă la 17 ani. În aceeași zi l-am și demontat apoi l-am remontat. Sunt mare fan al tehnologiei, a tot ceea ce înseamnă lucruri electronice. Încerc să repar tot ce îmi stă în putință. Mă interesează fotografia și lumea filmelor. Știu că teoria și practica de cele mai multe ori nu se împacă. Încerc să învăț cât mai mult posibil iar răspunsurile nu le caut doar în cărți. Dacă foarte rar îmi rămâne timp liber îmi place să fac lucruri handmade.